maanantai 13. lokakuuta 2008

Vastauksia

"Onko yleisesti ottaen joitakin asioita mitä pitää erityisen paljon huomioida näin kauden alun peleissä? Koti-/vierasotteluiden merkitys, kokoonpanot, "paikallisvastustajat",...?"

Kaikki ovat merkityksellisiä ja analyysissä huomioitavia asioita heti alkukaudesta. Kokoonpanot ovat jopa normaalia tärkempiä. Loppukaudesta farmissa kokemusta saaneet rookie-pelaajat ovat valmiimpia täyttämään runkopelaajien jättämät aukot ja alkukaudesta yksilöiden merkitys on loppukautta suurempi sillä joukkuetta kannattelevat pelitapa ja erikoistilanteiden kuviot hioutuvat kuntoon kauden mittaan.

"Erinomaisia ja syvällisiä analyysejä mainituista joukkueista. Olisiko mahdollista saada vastaavia analyysejä myös muista joukkueista ?"

Kyllä. Esittäkää rohkeasti toiveita minkä joukkueen menestysmahdollisuuksia seuraavaksi kartoitamme.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mitä mieltä Chicagosta? Omasta mielestäni vahvistunut viime kaudesta ja odottelen pudotuspelipaikkaa, vaikka kausi käynnistyi aika nihkeästi.

Anonyymi kirjoitti...

Mistä mielestänne johtuu, että bookersit tällä hetkellä yliarvioivat otteluiden maalioa:t? Tai ainakin teiltä on löytynyt lähes poikkeuksetta pelattavaa undereista totals-peleihin. Ero on ollut osittain jopa selkeä markkinoiden yleiseen totals-linjaan?