keskiviikko 15. lokakuuta 2008

Rangers, Buffalo, Anaheim

NY Rangers ja Buffalo löytyvät viime yön kamppailun perusteella keväällä itäisen konferenssin kärkipäästä. Molemmat ryhmät ovat energisiä, tasapainoisia ja maalivahtiinsa luottavia joukkueita. Buffalon Ruff on muuttanut joukkueensa pelitapaa viime kaudesta puolustavampaan suuntaan. Syy tähän löytynee joukkueen sentteritilanteesta: peräti kolme normaalisti kokoonpanossa olevaa keskushyökkääjää on loukkaantuneena. Luisteluvoimaiset joukkueet kääntävät peliä nopeasti ja pystyvät pitämään pelaajien väliset etäisyydet riittävän lyhyinä.

Anaheimin surkea alkukausi sai viime yönä jatkoa jo neljännellä peräkkäisellä tappiolla. Pelillisesti joukkue oli kuitenkin selvästi parempi kuin kauden edellisissä matseissa. Vastaavalla esityksellä Anaheim alkaa väistämättä voittamaan jatkossa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Laittakaas vielä tämän päivän vinkit.

jykä ja veijo veikkauksen maailmassa kirjoitti...

Tällä kertaa ei änärissä osunut, mutta onhan tota Teppo Winnipegin peliä kerrassaan ilo seurata!
Vanekkihan oli mieleenpainuva persoona jo Itävallan U20-joukkueessa Suoomen kisoissa, ei sillä, että meikäläinen peliä olisi katsonut, kun semmosia ihmispyramiideja menivät tytöt tekemään...eli kyllä Buffalonkin aika vielä koittaa!

Ja Anaheimi tulee yhtä varmasti, kuin meikäläinen!

Ei vaan, täytyy alkaa laskemaan rahoja sm-liigakierroksen jäljiltä!