perjantai 17. lokakuuta 2008

Pelejä perjantaille

Anaheim-San Jose:

San Jose +1.5 kerroinraja 1,28

Ny Rangers-Toronto:

Toronto +1.5 kerroinraja 1,54

Toronton panosta on syytä rajata sillä arviossa on oletettu Rangersin maalilla pelaavan kakkosvahti Valiquetten. Tämä varmistuu lopullisesti vasta aamujäiden jälkeen.

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

melki näkisin, etttä seläke painaa pari, samoin mä.

Anonyymi kirjoitti...

Pelikassa on sukeltanut viikossa pahemmin kuin osakemarkkinat viime kuukausina. Ei kovin vakuuttavia nämä teidän uudet tutkimustuloksenne. Hieman kyllä haiskahtikin tuo teidän yhteistyö vedonlyöntitoimistojen kanssa...

Anonyymi kirjoitti...

Arviossa näkyy selkeä ylireagointi kakkosmaalivahtiin, rangersit hoitavat tuon ottelun joka tapauksessa. Toronton tuuripisteet alkaa olla otettu.

Anonyymi kirjoitti...

Olis kyllä ihan paikallaan jos vaikka voittoakin tulisi vaihteeksi.

Anonyymi kirjoitti...

En tied' onko OhiVetoVuoksenmaa ikin' voittanut mist''n mit''n mutta kyl on nyt ollu vihjeet niin syv'lt' kuin olla ja voi...Laitoin itse jo alunperin t'm'n illan vedot ja nyt kun havaitsin ett' Jorma vihjaili samat kun itsekin olin pelannut niin heti selvisi ettei voittoa ole tulossa!Perkele!

jykä ja veijo veikkauksen maailmassa kirjoitti...

Joo, mut tää on pitkäjänteistä hommaa!

Mixu kirjoitti...

Jostain syystä noita maaleja tulee edelleen liukuhihnalta NHL:ssä. Kun katsotaan totals vetoja, niin tällä hetkellä tasan 60 prosenttia otteluista on päättynyt OVER 5.5 tulokseen. Jos oletetaan pyöreästi, että keskimääräinen todennäköisyys UNDER 5.5 tulokselle olisi tähän mennessä ollut 55 prosenttia, niin puhutaan jo melkoisesta sattumasta. Vai onko tämä enää sattumaa? Todennäköisyys sille, että UNDER 5.5 toteutuu näin harvoin tai tätä harvemmin on 62 ottelun jaksossa noin 1,4 prosenttia. Pitäisikö tätä mielestänne pitää vielä suurena epäonnena vai onko noille maalimäärille olemassa jokin selitys? Missä vaiheessa alatte itse reagoimaan tähän? Tällä hetkellä pelikassani on enää 78% alkuperäisestä, joten pahasti on pieleen mennyt ja alan olemaan melkoisen huolestunut. Syynä tähän huonoon saldoon on juuri se, että "parhaat" vedot ovat pelattu pääasiassa U 5.5 tuloksille. Uskaltaako näihin vielä panostaa kunnolla vai pitäisikö panoksia alkaa rajoittamaan?