maanantai 1. joulukuuta 2008

Marraskuun kilpailun satoa, osa 2

"Pinnacle tarjoaa usein päivän korkeimpia kertoimia hetkeä ennen otteluiden alkamista. Onko syynä se, että Pinnacle haluaa minimoida riskinsä ohjaamalla vaihtoa sille merkille, jonka osuessa Pinnaclelle tulisi enemmän voittoa vai onko markkinoille tullut uutta informaatiota esimerkiksi sen vuoksi, että alkuverryttelyssä saadaan varmistus tärkeän pelaajan pelaamiselle tai puuttumiselle?"

Pinnaclen kertoimet toimivat totalisaattorin tavoin ja syy suuriin kerroinmuutoksiin juuri ennen pelin alkua on tavallisesti riskin tasaaminen. Uuden informaation (yllättävä maalivahti, loukkaantuminen) myötä tapahtuvat kerroinmuutokset näkyvät jo hiukan aikasemmin.

"Kuinka myöhään ESBC NHL-optimizeria päivitetään kokoonpanojen osalta?"

Olemme asettaneet asiakkaiden toivomuksesta päivitysten takarajaksi 23:00.

"Mitä tarkoittaa "panoksia syytä rajoittaa?""

Otteluissa, joissa on jotain epävarmaa kokoopanojen suhteen, kehotamme asiakkaitamme rajoittamaan panoksiaan. Arviot on aina laadittu todennäköisimmän kokoonpanoskeenarion mukaan, mutta nykyisen loukkaantumisten luonteen salaamisen mahdollistavan informaatiopolitiikan takia yllätyksiä sattuu väistämättä. Rajoitettu panossuositus voi olla esimerkiksi n. 2/3 normaalista.

"Miksi kohteiden avaamisaika vaihtelee?"

NHL BetOptimizer avataan joka aamu 10:00 niiden kohteiden osalta, joissa ei ole kokoonpanojen tai pelaavan maalivahdin suhteen epäselvää informaatiota. Uusia kohteita avataan aina heti, kun olemme saaneet varmistettua epävarmat kokoonpanouutiset luotettavasta lähteestä.

Ei kommentteja: